DINER – MENU | vanaf 17u
3 gangen 39,- | bijpassende wijnen 20,50
(voorgerecht | hoofdgerecht | dessert)
4 gangen 49,- | bijpassende wijnen 27,-
(voorgerecht | tussengerecht coquille | hoofdgerecht | dessert)
5 gangen 57,- | bijpassende wijnen 33,50
(voorgerecht | 2 tussengerechten | hoofdgerecht | dessert)
6 gangen 65,- | bijpassende wijnen 40,-
(voorgerecht | 2 tussengerechten | hoofdgerecht | kaas| dessert)
Mocht u willen dan kunnen we de bijpassende wijnen zijn ook als ‘BOB’ arrangement serveren.
Wenst u een aanpassing op het menu geef het dan bij uw reservering aan ons door (bijvoorbeeld als u vegetarisch wenst te eten of een allergie heeft voor één van de ingrediënten).
___
VAN TAREL MENU – vanaf woensdag 4 maart | Verrassingsmenu met seizoensgebonden producten
Amuses
Voorgerecht
Kabeljauw | couscous | sinaasappel
Tussengerecht
Zeeduivel | frisse groente | beurre blanc
Tussengerecht
Langoustine | wortel | bisque
Hoofdgerecht
Kalfshaas | kalfssucade | groene asperge | jus d’veau met sambai-azijn
Kaas:
5 Soorten | stroop | druif | noot
Dessert:
Rabarber | crème fraiche | gember tuille| vanille panna cotta | gin tonic merengue
___
FAVORIETEN (ter vervanging of los te bestellen)
Zalm van Johan | Gerookte zalm van “Johan Norda” als voorgerecht – 15,50
Zwezerik | Kalfszwezerik zowel als voorgerecht als hoofdgerecht te bestellen – 15,50 | 28,50
Ossenhaas | Gebakken ossenhaas met verse groenten en aardappelgarnituur – 29,50
Vis van de Chef | Wisselende dagverse vis; wij vertellen u graag welke vis – 28,50
we vandaag serveren
Vegetarisch | Wisselend vegetarisch hoofdgerecht – 23,50
Zalm | zwezerik ter vervanging van voor- of tussengerecht + € 5,-
Zwezerik ter vervanging van hoofdgerecht + € 10,-
Kaas ter vervanging van zoet dessert + 5,-
Ossenhaas | vis v.d. chef | vega ter vervanging van hoofdgerecht; geen meerprijs


