DINER – MENU | vanaf 17u

3 gangen 39,- | bijpassende wijnen 20,50 

(voorgerecht | hoofdgerecht | dessert)

4 gangen 49,- | bijpassende wijnen 27,- 

(voorgerecht | tussengerecht coquille | hoofdgerecht | dessert)

5 gangen 57,- | bijpassende wijnen 33,50

(voorgerecht | 2 tussengerechten | hoofdgerecht | dessert)

6 gangen 65,- | bijpassende wijnen 40,-

(voorgerecht | 2 tussengerechten | hoofdgerecht | kaas| dessert)


Mocht u willen dan kunnen we de bijpassende wijnen zijn ook als ‘BOB’ arrangement serveren.

Wenst u een aanpassing op het menu geef het dan bij uw reservering aan ons door (bijvoorbeeld als u vegetarisch wenst te eten of een allergie heeft voor één van de ingrediënten).

___

VAN TAREL MENU – vanaf woensdag 4 maart | Verrassingsmenu met seizoensgebonden producten

Amuses

Voorgerecht

Kabeljauw | couscous | sinaasappel
Tussengerecht
Zeeduivel | frisse groente | beurre blanc
Tussengerecht
Langoustine | wortel | bisque
Hoofdgerecht
Kalfshaas | kalfssucade | groene asperge | jus d’veau met sambai-azijn
Kaas:
5 Soorten | stroop | druif | noot
Dessert:
Rabarber | crème fraiche | gember tuille| vanille panna cotta | gin tonic merengue

___

FAVORIETEN (ter vervanging of los te bestellen)

Zalm van Johan | Gerookte zalm van “Johan Norda” als voorgerecht – 15,50

Zwezerik | Kalfszwezerik zowel als voorgerecht als hoofdgerecht te bestellen – 15,50 | 28,50

Ossenhaas | Gebakken ossenhaas met verse groenten en aardappelgarnituur – 29,50

Vis van de Chef | Wisselende dagverse vis; wij vertellen u graag welke vis – 28,50
we vandaag serveren

Vegetarisch | Wisselend vegetarisch hoofdgerecht – 23,50

Zalm | zwezerik ter vervanging van voor- of tussengerecht + € 5,- 
Zwezerik ter vervanging van hoofdgerecht + € 10,-
Kaas ter vervanging van zoet dessert + 5,-
Ossenhaas | vis v.d. chef | vega ter vervanging van hoofdgerecht; geen meerprijs

IMG_0643
restaurant Van Tarel Taarlo Drenthe uit eten lunch diner desert verrassingsmenu
IMG_1819