EVEN VOORSTELLEN –
KAREL VERLINDEN, onze uitbater en gastheer

Met de aankoop van restaurant Van Tarel in Taarlo gooide Karel Verlinden zijn werk in 2015 over een heel andere boeg. Hij verkocht zijn goedlopende carrosseriebedrijf Compaan in Assen en werd de trotse nieuwe eigenaar van dit restaurant en de naastgelegen Bed & Breakfast ‘De Drentse Kei’. Ook als gastheer zult u Karel regelmatig aan uw tafeltje treffen.

Karel kocht het restaurant op een veiling van de vorige eigenaar Bauke Mulder. “Met een fris en fruitig team aan mensen hebben we de boel hier nieuw leven ingeblazen en wordt er in onze Franse keuken weer als vanouds gekookt op niveau door chef-kok Henk Hamminga en sous-chef Jordy Dekker; een gouden duo! Samen met restaurant manager en gastvrouw Etiène Wolthuis en onze andere medewerkers doen wij ons uiterste best om u in alle opzichten een heerlijke middag of avond te bezorgen. Salut et bon appetit!”

Karel Verlinden restaurant Van Tarel Taarlo culinair
Karel Verlinden Van Tarel restaurant Taarlo
Karel en Vivienne Verlinden restaurant Van Tarel Taarlo culinair