VERGADEREN

Brainstormen in een schaapskooi: hoeveel hei heb je nodig…

Midden in het natuurpark ‘Drentse Aa’ ligt Taarlo, het oudste dorp van Drenthe. Wanneer u hier aankomt merkt u het al: u bent weg uit de drukte, de stadse hectiek. Restaurant Van Tarel in Taarlo is een locatie waar rust, natuur en ruimte zorgen voor een inspirerende bijeenkomst.

Vergaderen ‘op de hei’ in een informele, ontspannen en gastvrije setting.

Onze vergaderruimte is de voormalige schaapskooi van de boerderij waarin restaurant Van Tarel is gevestigd. Maak gebruik van de prachtige omgeving, strek tussendoor de benen of zoek een rustig plekje binnen of buiten, om in subgroepjes verder te werken. Of test uw management-vaardigheden door onze drenste heideschapen bij elkaar te drijven.

Het buitenleven inspireert, activeert, relativeert en ontspant. Daarom kunt u voor een vergadering, training, presentatie of brainstorm uitstekend bij ons terecht . En dan hebben we het nog niet eens gehad over een belangrijk punt van de agenda: de lunch en/of het diner. Goed eten is goed voor de besluitvorming. Een voortreffelijke maaltijd schept verbinding. En dat is onze core-business: verbinding scheppen aan tafel.

IM16822G1-8895
restaurant Van Tarel Taarlo Drenthe uit eten lunch diner uit eten
IM16822G1-8982